top of page

Workshops & Clinics

Samen trainen met jouw collega's, vrienden of familie? Dat kan bij Fightingclub Lloyd van Dams.

IMG_3107_edited.jpg

Wij verzorgen leerzame en inspirerende kickboks workshops/clinics voor uw evenement, uitje of een andere gelegenheid. Het is een actieve manier om bijvoorbeeld je collega's beter te leren kennen en ze eens op een andere manier te zien.

 

Onze workshops gaan in op de basistechnieken van het kickboksen. Denk hierbij aan stoot en traptechnieken, maar ook verschillende verdedigingstechnieken. Tijds de workshops houden we rekening met eventuele blessures. We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen! 

Workshop wensen

U kunt uw wensen en eisen voor de workshop/clinic bij ons neerleggen. Wij zorgen dan voor een passende samenstelling van oefeningen. De workshops kunnen zowel op onze locatie als op elke andere gewenste locatie worden gegeven.

Groepen 

De grootte van de groep maakt over het algemeen niets uit. Wel is het goed om dit met ons te overleggen. Bij grotere groepen zijn namelijk meerdere trainers nodig. Zodat we iedereen genoeg aandacht kunnen geven. 

Duur en prijs

Over het algemeen geven wij workshops van 1 uur. Uiteraard kunnen we hiervan afwijken. De prijs voor een workshop hangt af van het aantal deelnemers, de duur van de workshop en de locatie. 

Voor meer informatie mail ons op info@fclloydvandams.nl

bottom of page